Bemutatkozás

A Floracoop név ismerősen cseng minden "virágos" és a környékbeliek számára is, évtizedek óta ehhez kötjük a nagybani virágkereskedelmet, ez az a helyszín, ahol minden igényt kielégítő kínálatot találunk vágott virágból, művirágokból, kötészeti kellékekből, egyéb kiegészítőkből.
A csarnok előnyös földrajzi fekvése, jó megközelíthetősége, a kényelmes parkolási lehetőség miatt közkedvelt beszerzési pontja a virágkereskedőknek.
A túlnyomórészt éjszakai nyitvatartási rend következtében a piacon biztosak lehetünk a virágok frissességében, hiszen a termelők indulás előtt, este vágják le az eladásra szánt növényeket, így az éjszakai szállítás után a lehető leghamarabb kerülhetnek azok az elárusító helyekre.
A hajnali piac további előnye, hogy könnyen ide lehet utazni, nincs sorállás. A bejáratnál korszerű kártyás beléptetési rendszer működik, ami a bejutást szintén meggyorsítja. A piac méreténél fogva a választék jól átlátható, a barátságos, emberléptékű környezet könnyebbé teszi a személyes, közvetlen kapcsolat kialakítását vevő és eladó között. A virágszállítás sem okoz gondot, hiszen a parkoló néhány méterre található a csarnoktól.

A Floracoop a megszokottnál bővebb kínálattal várja vevőit - például a virágkötészeti kellékekben is, ahol minden árkategóriában van termékválaszték.

A piac vezetése számára cél a jó partnerkapcsolat kiépítése és fenntartása a bérlőkkel. A Floracoop olyan értékesítési felületet és piaci környezetet biztosít bérlői számára, ahol gond nélkül, kényelmesen és tervezhetően értékesíthetik áruikat, legyen az vágott virág, cserepes növény, kellék vagy egyéb kiegészítő termék.

A Floracoop a marketingakciókra nagy hangsúlyt fektet, mellyel még kellemesebb értékesítési, vásárlási lehetőséget biztosít minden jelenlegi és jövőbeni partnerének. A vevők megnyeréséért folytatott munkában a Floracoop partnerként jelenik meg a termelők, árusok oldalán.

A piaci környezet folyamatos fizikai megújítása is zajlik, ezzel is segítve az optimális értékesítési feltételek kialakítását. A fejlesztésekhez a piac másodlagos - nappali - hasznosítása is hozzájárul.


A piaci rend betartását a Parter Kft. biztonsági szolgálat munkatársai felügyelik.